Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Om mig

Välkommen!

Jag heter Karoline, är 33 år och bor i stockholm. Karros Drömhem är inredningsbloggen med fokus på      inredning i en ”mixad och mysig stil”. Här hittar du inspiration, tips och guider till att få sin egna oas hemma!

Jag skriver även om mitt ideella arbete med djurrätt.  Tidigare har jag även varit engagerad inom Amnesty men jag tar en paus från det just nu, eftersom jag nyligen fått kunskaper om hur illa det ser ut inom större delen av djurindustrin och jag tror att jag kan göra större nytta inom detta område för tillfället.

Jag flyttade nyligen till Stockholm från en lägenhet i utkanten av stan som jag renoverade och sedan sålde. Det lärde jag mig mycket av kan jag ju säga och jag gjorde en hel del nybörjarmisstag, en del om det kan ni läsa här.

Nu håller jag på och inreder min nya lägenhet för fullt! Det har blivit många turer till Ikea och andra inredningsbutiker:) Jag älskar inredning och tanken är att min inredningsblogg främst ska handla om  inredning-drömmar, praktiska projekt osv.

Jag startade Karros Drömhem i januari 2012. Jag märkte snabbt hur roligt det var att sitta och skriva om inredning och allteftersom nya idéer växte sig fram så har jag nu ett antal olika bloggar på gång samtidigt, inom inredning och hälsa.

För närvarande har jag flera projekt på gång. Jag går en webbkurs (medieteknik och webbpublicering på Södertörn. Jag planerar också att starta en egen inredningsbutik inom kort!

Jag har sysslat en del med keramik, dans och jag älskar att resa!

Välkommen att kika in på bloggen och ha det så bra! /Karro

Kontakta mig gärna på: mail(at)karros.se

 

 

5 kommentarer

 1. Hittade nyss din blogg och tycker den är jättefin. Gillar speciellt inspirationsdelen 🙂

 2. Maria Lindström

  31 december, 2015 at 08:39

  Sitter och funderar på att renovera mitt sovrum och kom in på din fina sida med mycket kul att titta och läsa. En fundering är om du vet varifrån den otroligt snygga tapeten med medaljongmönster med skimmer kommer ifrån. Hittar bara bilden men ingen info vilket fabrikat. Tack för en mycket härlig sida med mycket inspiration.

  • Karro

   8 januari, 2016 at 08:47

   Hej Maria, tack så mkt för de fina orden! Tyvärr så vet jag inte var tapeten kommer ifrån, men mitt råd är att du googlar tapet medaljong och söker på bilder så hittar du förhoppningsvis liknande tapeter iaf. Ha det så bra! MVH Karro

 3. jessica nord

  15 mars, 2016 at 02:49

  Hej,
  du har en jättefin stil!
  Jag undrar var man kan köpa det runda svarta bordet som står i hallen?
  Med vänlig hälsning,/Jessica

  • Karro

   24 juni, 2016 at 09:42

   Hej Jessica, tack snälla! Jag är osäker på vilket bord du menar. Skicka gärna en länk till bilden. Fast oftast så brukar jag skriva källan/var man kan köpa inredningen då jag vet.
   Ha det så bra och hoppas du hittar vad du söker:)/Karro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *