Nyårsmiddag 2012- 2013!

Gott nytt 2013 allihopa! Hoppadukas ni fick en bra start på nya året! Jag och killen firade nyår hemma med goda vännen Madde och Hamid, tack för en väldigt trevlig kväll:) Jag och killen fixade middagen: Till förrätt blev det egengjord skagenröra på grovt bröd och med avocado, till det en liten sallad med ål (vi fick en gratis ål av en trevlig dam, tack för det- jättegott faktiskt så den har vi ätit av hela julen). Varmrätt blev (ekologiska) nötköttsbiffar med ratatouille, potatisklyftor i ugn och vitlökssås (tyvvär glömde jag krydda dem ordentligt sa min kille efteråt..hm, men men blev väldigt gott ändå! Efterrätt: hemmagjord kärleksmums med grädde och bär, blev bra allting och gott dricka till!

 

duka matrummatrummatrum

 

 

 

 

Dagen innan nyår gick jag förbi fina blomsterbutiken Tre liljor (Norrtullsgatan 55) där jag fastnade för de snygga blommor och vas som syns på bilden. Jag kollade in deras fina hemsida (treliljorblommor.se) och såg att de även har inspirationskvällar/kurser i blombinderi..kanske det vore något att testa..:)

Ja, Gott nytt år från mig och hoppas vi alla får ett härligt 2013!

Läs även om:

Hälsa: Raspberry Ketone, Snygga tapeter hemma