Inredningsbutiken Inreda

På Inredningsbutiken Inreda.org hittar du utvald inredning till ditt hem. Du kan välja inredning efter kategori eller inredningsstil, allt för att underlätta när du ska inreda!

inreda

 

 

Inredning sovrum:

Några av mina favoriter på Inreda är alla fina kuddar och plädar:

 

 

 

 

Här får du lite tips till att inreda sovrummet hemma i höst:

Inredning sovrum:

Så gör du för att inreda ditt sovrum:

-Börja gärna med en ordentlig städning av ditt sovrum. När du gjort detta kan du lättare se vilka möjligheter rummet har och vilken inredning som passar.

– Se inspirationsbilder på internet! Känn efter vilka färger i inredningen som får dig att må bra och trivas!

– Inred gärna med en diskret bas i sovrummet så du lätt kan byta ut gardiner, överkast kuddar och annan inredning. I sovrummet vill vi ha lite dovare och lugnare färger än i övriga hemmets inredning.

– Belysning är viktig för myskänslan i sovrumsinredningen. På kvällen vill du gärna ha lite dovare belysning så du kommer i rätt stämning. Gillar du att läsa kanske du ska satsa på en bra läslampa?

-Låt sängen vara i fokus med en hög sänggavel och mycket kuddar för en lyxig hotellkänsla i sovrummet.  Har du ett snyggt påslakanset blir det snyggt att vika upp påslakanet över överkastet. Inred med mycket textilier: matta, gardiner som når ner till golvet eller ännu längre. Häng flera gardiner i olika färger bredvid varandra. Mixa olika stilar och material men ha ändå en röd tråd i inredningen.

Vill du skapa en mysig känsla i sovrummet passar ett mysigt överkast i sammet eller siden bra. Du kan välja att lägga överkastet vid fotänden och låta det hänga nedan en liten bit, eller låta det ligga över hela sängen och kanske vika lakanen över överkastet som på bilden till vänster nedan. Har du en sängkappa på sängen behöver överkastet med fördel inte gå ner till golvet.

Inred med många mjuka vackra kuddar i sovrummet för en mysigare känsla i inredningen!

Lycka till med inredningen av ditt sovrum!