Inreda med kuddar hemma!

Nu när det är kallt och mörkt ute är det perfekt läge för mys hemma i soffan med kuddar och varma filtar.. Att inreda med en diskret bas och lägga till accentfärger på kuddar och andra textilier är enkla knep för att skapa ett mysigt hem.Nedan får du tips till hur du får mysigare hemma! Snygga orange kuddar från Inreda.org!

kuddar

 

 

 

 

 

 

 

Inreda mysigt med kuddar

Gör så här:

– Har du många färger hemma i det rum du ska inreda så är det bra att ta ut så mycket detaljer och färger du kan för att få en överblick över vad du har att arbeta med. Då framträder bas inredningen bättre.

– I sovrummet är det mysigt med en stor säng med massor med mjuka kuddar. Välj gärna mjuka lakan och kuddar i bra kvalitet. Släng gärna en snygg pläd över fotänden på sängen, ger lite liv och skapar myskänsla i sovrummet.

– Välj mysiga färger som du gillar. Varma färger i lila, rött, rosa och orange ger energi men för mkt av tex rött kan göra dig rastlös.Svart och mörka färger ger en mysig känsla men för mkt svart kan göra dig deprimerad.

– Låga breda soffor i lounge stil rymmer många mysiga kuddar och skapar en inbjudande känsla.

– Välj kuddar och textilier i olika material. Sammet och fuskpäls är mysigt och snyggt, på Inreda finns de snyggaste utvalda accessoarerna som kuddar och fuskpälsplädar.

– Välj mysig belysning. Undvik vita lampskärmar som ger kallt ljus och satsa gärna på mindre smålampor.

– Välj kuddar och accessoarer efter din inredningsstil. Har du inrett i lantlig stil ska du kanske fortsätta med de ljusa färgerna. Att lägga in blänkande kuddar i starka färger blir nog en för stor krock. Att blanda rustik inredning med lantliga detaljer kan däremot bli mysigt. Gillar du mörka möbler hemma ska du vara försiktig med att inreda med för mycket mörka färger på textilier.

– Tänk på att inte köpa kuddar och andra textilier i djurmaterial. Det finns så många vackra syntetprodukter att du inte behöver låta djur lida i onödan. Syntetprodukter är dessutom bättre ur allergisynpunkt!

– Till sist- har roligt när du inreder, det gör inget om det blir fel ibland!

Inspiration Kuddar

Nedan fler snygga kuddar från Inreda.org- inredningsbutiken för utvald inredning.

Hoppas du fick lite inspiration till att inreda med kuddar hemma!