Semestertips: Grinda, Centralbadet och Fredhällsklipporna!

Det var längesedan jag skrev nu här på bloggen! Jag har haft fullt upp med kurser, sol, bad och annat! Jag har bland annat varit ute i skärgården på Grinda och bodde på Grinda Wärdshus (jag hade fått ett bra erbjudande via Groupon) och jag hade två väldigt mysiga dagar där- det kan jag verkligen rekommendera: bra mat, fina rum och jättemysig hamn med restaurang på bryggan där… Stränderna är bra på Grinda: det finns både jättefina klippor på den norra sidan: Norrviken och lite mindre sandstränder/grus lite omkring ön.

Jag har också varit till Centralbadet som är väldigt mysigt på sommaren med deras solterass med en härlig utedusch! Just nu är det också gå-två-betala för en för deras  badentré på tisdagar hela juli och augusti (gäller dock inte relaxentrén) så där blir det nog en del besök för mig kan jag ju säga..:)

mälarpaviljongenI helgen var jag till Fredhällsbadet för första gången (tbana Kristineberg)- vad mkt folk!! Jag var med syrran och hennes kille och det tog lite tid innan vi kom fram för först skulle de köpa pizza (på nåt ställe där nära-jättebra pizzor) och sen hade vi svårt hitta rätt för vi gick till vänster först när vi skulle gått höger. Det var jättefint där vid klipporna när vi väl kom fram men som sagt, väldigt mkt folk inne på själva badområdet bredvid caféet, så vi lade oss på klipporna bredvid. Fast det var nog inte min typ av bad, om man inte går dit när det inte är så mkt folk och man kan ligga vid stegen, för att kravla sig upp och ner för klipporna och vara rädd att man ska slå ihjäl sig när man vill bada är inte riktigt avkoppling för mig..:/ men ja det var väldigt fin utsikt! Nästa gång blir det nog Långholmen eller Smedsuddsbadet istället, även om det är lite trångt där, men tyvvär finns ju inte så många stränder i stockholm. Har du något tips får du gärna lämna en kommentar nedan!:) Ha en skön sommardag/Karro