Har ni lekmattor i era barnrum? Vi har jättefina lekmattor från Cam Cam hos oss: vi har valt mönstret Grey wawe, dessa lekmattor hittar du här. De finns just nu till extra förmånligt pris. De är ekologiska och överdragen har en dragkedja så de kan tvättas lätt.

Lekmattor från Cam Cam

Det finns ju många lekmattor och madrasser men jag gillar denna modell, vi har flera stycken som staplas i ett hörn till en soffa, i spjälsängen som en extra madrass vid behov, tak till koja osv. Mkt användbara med andra ord:) Snygga och se på också. Varför ska barninredning vara skrikig och ful? Våra barn har supermycket färgglada leksaker men personligen tror jag inte heller barnen trivs i skrikig och stökig inredning. Och jag klarar iallafall inte av att vara i sådana skrikiga rum, men nu trivs jag! Jag ska ta fler bilder här hemma snart. Jag lägger ut en slarvigt tagen nu av lillen som kryper runt här men måste fota bättre sen 🙂

lekmattor från cam cam