Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Sovrumsinspiration

Sovrumsinspiration

Här kommer lite sovrumsinspiration och lite nya tips till inredningen av sovrummet!

sovrumsinspiration

Jag har sökt inspiration från sovrumsinredning på nätet som känns vårig, mysig, modern men ändå mysig och vacker. Här samlar jag de bästa bilderna på sovrumsinredningen. Bilderna  med den fina sovrumsinredningen kommer från Housetohome.co.uk. Till höger här ett fint sovrum med romantisk och somrig känsla med de ljusa färgerna och luftiga material.

 

 

sovrumsinspiration

Sovrum med inspiration från natur och romantiskt med sirliga sänggavlar och ljusa färger.

 

 

 

 

 

 

 

 

sovrumsinspiration

Romantisk sovrumsinspiration med klassiska  tapeter och mysig, låg säng. Sovrumet känns ganska modernt tack vara färgvalet i rummet och säng och sänglampa i rummet.

 

 

 

 

sovrumsinspiration

Sovrum med inspiration från natur och med en spännande sänggavel. Snygg? Ja kanske lite väl rustik känsla i detta sovrum för min smak men en rolig bild och rustik sovrumsinspiration.

 

 

 

 

 

Sovrumsinspiration tips:

– Låt sängen vara i fokus i sovrummet och lägg gärna lite extra fokus på att få den inbjudande med en hög sänggavel, lyxiga bäddtextilier och vackra sängbord.

– Hitta sovrumsinspiration från nätet för att se vad du gillar i inredningsväg och för att få nya idéer från inredning. Fundera över vilken känsla du vill ha i ditt sovrum innan du börjar inreda rummet. Vilken inredningsstil får du inspiration från och passar i ditt sovrum? Behöver du byta ut några möbler eller räcker det med att tex byta gardiner?

– Glöm inte taket i sovrummet eftersom det kanske är det första du ser när du slår upp ögonen. Kanske vill du måla lite diskreta blommor där eller måla taket i en ljus vacker färg?

– Även om du gillar ljusa rum kan det vara bra att välja lite mörkare och dovare färger i sovrummet så du lätt finner ro.

– Ta gärna in lite lyxiga detaljer i sovrumsinredningen för att få en mysig stämning i rummet.

– En stor matta ger en mysig känsla i sovrummet men tänk på att vara försiktig med för mycket textilier om du är allergisk.

Finn mer sovrumsinspiration:

Mer sovrumsinspiration hittar du på inredningsbloggen Cosy style: Inreda sovrum i aprikost

Vardagsrumsinspiration med lyxiga och moderna inredningsdetaljer

Hoppas du fick lite sovrumsinspiration!

2 kommentarer

  1. Åh så fint! Älskar de ljusa pastellerna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *