…till det fina inredningskitet från Jotex blev:

Malin Hemberg: GRATTIS! Du blir kontaktad via mail!

Så avgjordes tävlingen:

inredning

Detta var väldigt svårt kan jag lova: Vem är jag att se ut det ”bästa” inredningstipset, speciellt som det kom in så många bra tips! Därför blev det lottning mellan de som jag kände hade gett  lite extra tanke bakom sitt svar.Jag hade så gärna utsett er alla som var med till vinnare, men det gick ju inte.. Men vi kan göra så här: Ni som inte vann denna gång får ett litet pluspoäng till nästa tävling;)

Malins svar på frågorna:

1. Vilken är din favorit bland inredningen från Jotex sortiment?

2. Vilket är ditt bästa inredningsknep?

Svar: 1. Min favorit i Jotex sortimentet är denna färgglada lampa till barnrummet som sticker ut och sprider ljus och glädje. Skulle även passa i drömtorpet ute på landet.
(ROCKY taklampa)

2. I övrigt gillar jag det stora utbudet på Jotex och att man kan kombinera allt från lampor till gardiner, mattor och lull lull. Mitt bästa inredningstips är en neutral bas som kan varieras med färgtema, vitt eller någon utmärkande detalj som ger spänning och det lilla extra. Hemmet behöver små förändringar då och då, ibland kan det räcka att ta bort en sak, flytta en stol eller byta plats på två bord.

Tack så mycket för alla fina bidrag som kommer här nedan:

Bidrag i inredningstävlingen:

Mitt bästa inredningstips:

  • Maria: Mitt bästa inredningsknep är att genomgående ha neutral basfärg i hemmet och piffa med färgglada attiraljer som tex kuddar,ljus, och blommor förståss…
  • Erika: Mitt bästa inredningstips är att inreda efter din personlighet med de färger och den stil du trivs med!
  • Jessica: Ett bra tips är att rensa ut det som inte används innan man köper nytt – då slipper man ha fulla garderober och får ett lättare sinne på köpet!
  • Robin: Mitt tips är less is more låt inte massor av detaljer förstöra det enkla vackra.
  • Malin: Mitt bästa inredningstips är en neutral bas som kan varieras med färgtema, vitt eller någon utmärkande detalj som ger spänning och det lilla extra. Hemmet behöver små förändringar då och då, ibland kan det räcka att ta bort en sak, flytta en stol eller byta plats på två bord.
  • Marianne: Mitt tips är att låta hemmet ha en neutral bas som man sedan målar med olika färger genom hemtextilier. Gardiner, kuddar, plädar kan få ett hem att ändras från marin till lantmiljö på ett enkelt och snabbt sätt. Att kunna ändra sitt hem efter årstid och humör gör att man känner en lust och längtan och som dessutom inte kostar en förmögenhet att genomföra.
  • Sandra: Att byta mattor eller lägga till mattor i ett rum är mitt bästa knep. Du kan förändra rummets karaktär fort m ny matta. Lekfullt, sobert, gosig. Mattan sätter tonen!
  • Patricia: Inredningstipset är att bo in sig, tänka genom hur man använder rummet (lägenheten, stugan etc) och sedan gå loss 🙂 . Ge det lite tid och hitta vad rummet behöver
  • Marie L-M: Det absolut billigaste, enklaste och absolutvackraste och särskilt nu på våren: Plocka in kvistar av körsbär, vide, äpple,blanda vilt, en stor kvist, många små. Man kan variera i det oändliga.Men även krokus, snödroppar i en tekopp! Med andra ord, mycket växter som man kan variera med, efter säsong..
  • Louise: Ett bra inredningstips är att välja EN stil på inredningen, och våga köra på den stilen fullt ut. Det ger en röd tråd och ett proffsigt intryck!

Som sagt, ni som inte vann denna gång hoppas jag vill vara med nästa gång och att ni har bättre tur då! Ha det så gott alla till dess! Kram/Karro