Café Stockholm

cafe

Idag har det varit härligt väder och jag träffade goda vännerna Madde och Jenny på stan och tog långpromenad till Blå Porten på Djurgården- jag kan verkligen tipsa om deras lax-supergod och jättemysigt att sitta i solen ute på gården där vid fontänen, hälsa på den lilla ankan där osv..:) (Bild lånad från Blåporten.com)

Efter det så mötte jag upp mina systrar och mamma på stan för att gå till Café Tidemans på sibyllegatan då min mamma hade fått ett presentkort på ett cafébesök där. Men där blev vi lite småsura för de menade att ”valfritt bakverk” endast betydde vissa av deras kakor, istället för deras  bakverk. Hm..kan nog ha varit vissa språksvårigheter som ställde till det där men har man ett café så tycker jag man bör ha kolla på vad ”valfritt bakverk” betyder.. Ja, det slutade bra ialla fall när det motvilligt gick med på att låta oss få vår morotskaka:) Café Tidermans i södertälje däremot är desto bättre- massor med bakverk och bra sallader till superbra priser och trevlig personal.

Fler café stockholm

När jag ändå skriver ett inlägg om caféer i stockholm kan jag passa på och tipsa om mina favoriter: Café Fresh odenplan- jättetrevlig personal, mysigt och man får en jättesallad med i stort sett vad man än önskar ha på den för bara 89:-. De har även en jättegod libanesisk sallad!

Taket på Åhlens city har mysigt uteservering på sommaren med bra solläge men inte så jättemycket att välja på i sortimentet.