Inredning till vardagsrummet

Här kommer lite mer inspiration till inredning av vardagsrummet!

inredninginredning vardagsrum

 

 

 

 

 

Vilka färger ska jag lägga till mitt vardagsrum i korall och grått? Ovan ett vackert vardagsrum i korall, beige, ljusgrått och en glammig tavla som ger rummet en lyxig och spännande känsla. Till höger pasteller i korall, cerise, gult och beige- vårig och glad inredning!

Jag har suttit och spanat efter nya mattor och gardiner till mitt vardagsrum och fastnat lite för dessa:De är från Kilands mattor- de har många snygga modeller och dessutom bra priser har jag upptäckt!

matta kilandsmatta

 

 

 

 

Hitta inredning vardagsrum

inredningsbutiken Inreda finns mer inredning i korall och andra härliga färger; bland annat dessa snygga sittpuffar. De skulle passa in i mitt vardagsrum: klassiskt men stilrent och lite modernt.

sittpuff korall

 

 

 

 

 

 

 

På Inreda.org finns även dessa snygga lampor: de första två ger väldigt mysigt sken, jag skulle gärna vilja ha lite lampor i brunt hemma hos mig, funderar på mitt matrum där jag idag har mycket orange och vitt, skulle nog behövas lite brunt där…

 

 

 

 

 

Ha en skön helg! Kram karro

Läs mer om inredning vardagsrum

Läs mer om inredning på Sovruminspiration

och på inredningsbloggen cosy style hittar du mer inredning vardagsrum