Jag vill önska er läsare (om ni hållit er kvar trots att jag totalt försummat denna blogg under förra året;) ett försenat Gott Nytt År!

För mig har det hänt många olika saker under förra året: både konkreta händelser och inombords. Hela min världsbild och syn på liv, människor och djur har förändrats och det har tagit tid att omvärdera gamla synsätt, ändra min livvstil, matvanor och jag har även fått många riktigt fina vänner och det känner jag mig väldigt tacksam över. Tänk att denna resa började med att se en film som hette Meatvideo: att en liten händelse kan förändra hela ens liv så mycket. Jag är mycket tacksam för att jag såg filmen, även om det emellanåt har känts hopplöst och fått mig att tvivla på hela mänskligheten. De fina människor jag mött på vägen och det vi åstadkommit så här långt får mig att känna hopp inför framtiden och längtar efter att se vad 2015 kommer att bjuda på!

Kram till alla fina läsare/Karro