Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Hem i svart

Hem i svart vitt!

hall

Det här snygga hemmet på Östermalm i Stockholm finns nu ute på Hemnet! Jag gillar ju att inreda med en bas i svart och vitt, blir väldigt snyggt och speciellt i den här snygga lägenheten med högt i tak och snygga detaljer. Hallen är stilren med en stor svart spegel och bord, det gillar jag!

 

 

 

 

hemwalk in closetmatrum

 

 

 

 

Ovan ännu mer svart i sovrum: snyggt skåp i österländsk stil och accentfärger i beige och vitt matchar snyggt det svarta. Även walk in closeten går i mörka färger. Bordet i matrummet gillar jag verkligen, ser ut lite som New England stil men lite mys från den svarta lampan.

badrumbadrumbadrum

 

 

 

 

Ovan badrum helt i mörkgrått med lyxig känsla. Även gästtoaletten går i svart och har en smart lösning för det lilla utrymmet.

Inreda med svart hemma

Svart är en dominant färg som vi ofta förknippar med djup, mystik, negativitet, sorg, hat, självständighet, magi, men den förknippas även med styrka, stabilitet och till och med beskydd. Små mängder av den svarta färgen stimulerar introspektionen (”själviakttagelse”), men kan i stora mängder framkalla depression. Den svarta färgen bör därför användas mycket sparsamt.

En känslig person ska nog inte inreda med så mycket svart som de gjort i lägenheten ovan. Det är väldigt snyggt men jag skulle nog begränsa färgen till ett eller ett par rum. Vi som bor kalla och mörka Sverige ska ta vara på ljuset och införa mer av glada och ljusa färger hemma!

1 kommentar

  1. Hej,

    Besökstoppen är en helt ny bloggtopplista som har fiffiga funktioner som att kunna knyta etiketter till sitt konto och en sökfunktion på sidan. Detta för att bloggläsare ska kunna hitta nya bloggar på ett enkelt sätt. Hela idén med Besökstoppen är att sidan riktar sig främst till bloggläsare och inte bara bloggare, som andra topplistor riktar sig till.

    Medlemmar får en lättillgänglig och snyggt presenterad statistik och självklart kommer det generera mer besök till er blogg eftersom fler kommer att uppmärksamma den via Besökstoppen. Medlemskap är så klart gratis.

    Mvh
    Besökstoppen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *