Nya hälsoprodukten Green Coffee

På min andra blogg Healthystyle har jag skrivit om den nya hälsoprodukten Green Coffee som hjälper folk att gå ner i vikt på naturlig väg. Många i USA har redan tagit produkten och enligt flera läkare som förespråkar produkten ska det inte finnas några biverkningar. Detta skriver jag mer om på Healthystyle.se.

green coffeeDet verkar faktiskt vara en bra produkt och jag vill tipsa om den även här på bloggen. Green Coffee, eller grönt kaffe,består av orostade kaffebönor och innehåller ingrediensen klorogensyra, som visat sig vara den mest effektiva ingrediensen som bränner fett. Green coffee skiljer sig från vanligt kaffe på så sätt att det inte har några dokumenterade sidoeffekter.

Biverkningar till Green Coffee?

Det finns många olika kosttillskott och produkter som ska hjälpa folk att gå ner i vikt snabbare än vad kost och motion i sig själva gör. Jag tycker alltid att man ska vara försiktig innan man tar ett kosttillskott och kontrollera var produkten kommer från. (Undvik produkter från Kina tex som kan vara farliga kopior). Man ska också vara försiktig med kosttillskott som innehåller ephedra och gurarana då dessa kan ge negativa biverkningar.

Jag har undersökt grundligt på nätet för att finna fakta om grönt kaffe från medicinskt kunniga personer och jag hittade ingenting som var negativt faktiskt. Dessa sidor hittade jag som förklarar mer ingående hur Green coffee fungerar:  Alternative Medicine, Web Med, Dr Lindsey, Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity journal.

I USA har Green Coffeee blivit mycket populär, bland annat tack vare att ”USA´s” främste läkare dr Mehmet Oz som framträtt på Oprah Winfrey show tydligt kan förklara hur produkten fungerar och att det inte finns några dokumenterade biverkningar.

Kan alla ta Green Coffee?

Det har gjorts många tester på Green Coffee och sidoeffekterna beskrivs som minimala eller obefintliga. Jag vill dock påminna om att alla personer fungerar på olika sätt och är man inte frisk eller gravid så bör man vara försiktig med alla typer av kosttillskott. För de flesta är biverkningar till grönt kaffe minimala eller obefintliga när den rekommenderade dosen tas. De som är känsliga för koffein kan bli lite skakis eller känna av hjärtklappning. Diabetiker bör också vara försiktiga med Green Coffee Classic då blodglukos förändringar kan förekomma. De som har hypoglykemi kan också uppleva biverkningar av grönt kaffe Classic.

Hoppas du fick bra information om Green coffee!