Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Hem New england

Inspiration New england

hus new england

Här kommer lite inspiration från ett härligt hus i new england stil som jag såg på Hemnet. Huset är till salu genom Länsbergs mäklarfirma, i Höganäs. Visst är det supersnyggt inrett? Vackert med vitt och beige i vardagsrum med lite new englandkänsla och i köket en snygg blandning mellan new england och en rustik känsla från industrilamporna. Nedan lite tips om hur du får stilen hemma hos dig!

vardagsrum new englandkök new englandhall

 

 

 

Inreda New england:

Jag gillar verkligen new england stilen. Det jag tycker kommer mycket nu är new england, lite av lantlig stil, rustika inslag och många influenser från dansk inredning. Snyggt och personligt blir det om man får in lite av dessa tillsammans till en skön mix. Glöm inte lite färg på valda ställen så det inte blir för mkt brunt och vitt bara!

När du inreder i New england stil är det mörka möbler och ljusa textilier som är den klassiska new england inredningen. Gärna tillsammans med möbler i brunt fuskskinn.

Till de mörka möblerna blir det snyggt att inreda med vita väggar eller en ljust randig tapet, kanske med en bröstpanel för en klassisk new england stil.

Ett mörkbrunt trägolv passar perfekt med de mörka möblerna som hör till inredningsstilen. Ljusa mattor här och där blir snyggt till.

Inom new england finns det en gren med nautiskt/sjö-tema med textilier med texttryck på, gärna i vitt, marinblått och rött. Hissgardiner passar bra till detta.

Lampor i mässing, trä och oljelampor passar bra till denna inredning.

Mixa New england med rustik inredning

Med inredning från new england får du den jordnära känslan – rejäla möbler och jordfärger. Med inslag av rustik inredning får du en lite modern touch och det passar bra ihop med new englandstilen. För att mjuka upp kan du lägga in lite varma ljusa färger.

Mixa New england med klassisk inredning

Att få in lite av New england känslan går jättebra även om du gillar vita möbler. Tänk bara på att få in den jordnära känslan och välj vita möbler i robust och klassisk stil.

Mer inredning och inspiration:

Sovrum snedtak, Möbler på nätet, Inredningsbloggar.org

Hoppas du fick lite inspiration till att inreda i New englandstilen!

2 kommentarer

  1. Väldigt fin uppmurad spis ett plus till mig 🙂 alltid kul och se sina verk på nätet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *