Inred med homestyling

Mäklarbyrån Fantastic Franks visar just nu en riktigt snygg lägenhet i Vasastan på Dalagatan 23, Stockholm med trärena inredningsdetaljer och utsikt över takåsarna. Det är roligt att gå in på Fantastic Franks hemsida och inspireras av deras lite udda homestyling som visar upp lägenheternas inredning på ett lite nytt sätt, och visst är det härliga bilder, man får verkligen lust att flytta in.. Visning imorgon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips homestyling:

– När du vill visa upp din lägenhet från dess allra snyggaste sida som även ska bli bra på bild är det allra viktigaste att du rensar bort allt som inte tillför inredningen något.  När bilder ska tas är det väldigt viktigt att inte småprylar och annat inte stör intrycket.

– Ställ gärna fram de snyggaste sakerna på en passande plats så de framhäver inredningen i rummet.

– I köket blir en glasskål med citroner ett snyggt blickfång. Här beror det dock på inredningen i övrigt. Har du ett lila kök till exempel kanske den starka färgen är tillräcklig i sig och du behöver då inte göra så mycket som kanske bara blir störande.

– Se till att städa hemmet ordentligt både innan bilderna ska tas och innan visning. Ett skinande blankt hem är viktigt för att göra ett bra första intryck.

– Ta gärna provbilder själv för att se lägenheten på ett annat sätt.

Se mer inredningsinspiration från ett snyggt hem i svart vitt!