Inspiration inredning svart vitt

Här kommer inspiration från ett supersnyggt hem med inredning i svart vitt och en mixad inredningsstil med influenser från 1800 tal och moderna inslag. Den här snygga inredningen får vi se i Sköna hem, nummer ett: Trendigt svart vitt med beige här och var för att mjuka upp intrycket. Väldigt fint, och med flera smarta lösningar.

inspiration

Foto: Anne Nyblaeus

Jag gillar speciellt vad hemägaren här har gjort med spegeln från Ikea: Hon har satt påklistrade paneler från myovelays.com så att spegeln av märket PS får ett helt orginellt utseende.

Allting i detta hem känns noga uttänkt. I köket matchas spegeln med tak- och vägglampor. Mycket väggar i vitt och möbler i svart, samt svart vita mattor. Om jag ska säga något negativ är det att det kanske känns lite för välmatchat för att det ska bli trivsamt, eller vad tycker ni, är jag för petig? Helt klart är att det är väldigt snyggt och inspirerande! Nedan jag lite tips om hur du får samma stil och fler bilder från lägenheten.

 

 

Inspiration till hem i svart vitt!

Visst är det fint med en bas i vitt och svarta möbler. Tänk dock på att detta är väldigt trendigt just nu och starka trender kommer och går snabbt. Du bör tänka dig för innan du inreder hela ditt hem i samma stil, eftersom det blir lite jobbigt när du tröttnar på stilen som kanske finns hos många av dina vänner till slut.. Men- inreder du efter din personliga smak och sätter din personliga prägel på inredningen så får du ett hem som du inte tröttnar på i första taget.

Att inreda i svart vitt kan du göra på flera sätt. Ett sätt är att inreda väggar och golv ljust och lägga till svarta möbler. Mjuka upp intrycket med accessoarer i jordiga toner eller glada färger. Du kan även inreda med en bas i beige och vitt och lägga till detaljer i svart. Hur mycket svart beror på smak och på hur mörkt rummet är.

Se även:

I form med Raspberry Ketone.

Liknande inredning hittar du på Inreda.org, utvald inredning på nätet.