Inreda med kuddar

Här kommer lite tips och inspiration till att inreda hemma med kuddar!

inreda

De senaste veckorna har jag haft lite mycket att göra med bland annat inredningskursen, men det har också varit väldigt roligt! Jag har inte hunnit skriva här så mycket så här kommer några bilder från några kuddar jag sydde häromveckan:  Det var min mamma som hade önskat sig gröna kuddar till sin födelsedag så jag tänkte att jag skulle sy några- är väl inte så svårt tänkte jag..  Jag hade inte sytt på länge och hade glömt bort att det är inte helt lätt- speciellt inte att sätta dit en dragkedja, men till slut blev det rätt bra ialla fall, eller vad tycker ni? (tyger från Olssons tyger)

 

 

 

 

kuddarinredning kuddarinreda kuddar

 

 

 

 

Så här du egna kuddar:

Börja gärna med att tvätta tyget: det känns fräschare då tyger ofta är behandlade och vissa tyger, speciellt linne, krymper i tvätt.

Klipp ut för rätt mått och lämna extra ca en centimeter för sömmen. Sy tre sidor och lämna en sida öppen.

Dragkedjan nålar du fast med insidan åt samma håll som kuddens insida- viktigt så att den snygga sidan kommer åt rätt håll. Sy så nära du kan själva dragkedjan men att du ändå kan dra i dragkedjan. Sy kanterna för hand.

Ja, hittar man inte rätt tyg på kuddar eller har inspiration av en dyr kudde så är det inte så svårt att så sin egna kudde, lycka till/Karro

Hitta snyggaste inredningen på Inreda!