Inreda Veranda/Altan

verandaSol o värme på väg, har du fixat din veranda? Annars är det dags för det nu, om du har turen att ha en egen veranda/altan! För oss som inte har en egen får vi drömma oss bort till hur vi skulle vilja inreda den om vi hade någon.. Kolla in den här mys verandan, där skulle jag gärna hänga!

Här får du lite tips och bilder som inspiration!

Inreda veranda

Vad vill du ha din veranda till? Vill du sitta ute på kvällar med vänner, sitta och läsa, ta siestas, jobba, eller något annat? Se då till att du skapar så många sittplatser, skapar den belysning och utrymme som passar dina behov. Vill du ha en mysig, färgglad, modern eller cool veranda? Hur utnyttjar du bäst de möjligheter du har?

Växter på verandan

Växter kan skapa känsla av att väva ihop utsidan med insidan av hemmet. Låt växterna få ta plats och välj gärna både större och mindre storlekar. De större kan fungera som avdelare av verandan medan de mindre kan sättas i grupper i olika färgkombinationer.

Värme på verandan

Kalla juni nätter kan det vara skönt med lite extra värme, en öppen spis eller infravärme? Om du inte kan sitta in en riktig öppen spis så finns det fejk spisar som ger värme. Annars funkar det med en massa ljus och lyktor på verandan!

Mys på verandan!

Välja gärna diskreta möbler som passar bra in med väggar och golv. Det roliga blir sen att inreda med färger på dynor, kuddar, ev gardiner och andra inredningsdetaljer.
Dessa är enklare att byta ut när smaken eller säsongen ändras.

Förvaring på verandan

Förvaring är ofta en bristvara hemma, satsa gärna på bänkar med förvaring inuti, det finns alltid grejer du kan stoppa i där:) Du kan också satsa på sittpuffar som har dold förvaring under. Osynlig förvaring gör rummet luftigare och du slipper risken för att det blir stökigt lika snabbt.

Bilder veranda

Mer om veranda och inredning:

Fixa mysig veranda, lantlig inredning

Hoppas du fick lite inspiration till din veranda!