Inredning på nätet: Ny tv!

inredning på nätetHäromveckan fick jag min nya tv som jag beställde på nätet- LG 47LM670S- jag är såå nöjd! Den var ju lite dyr så jag tänkte verkligen till men det blev verkligen bra. Jag beställde den från Netonnet, men tyvvär så kommer jag nog inte beställa hem elektronik från dem igen: Det tog ganska lång tid innan tv:n kom först och främst. Sedan fick jag ett meddelande från posten om att jag kunde boka in leverans…

 

 

 

 

tv lginredning på nätettv lg

 

 

 

 

Jag fick välja en dag men jag var tvungen att vara hemma hela den dagen. Man kunde lämna önskemål om förmiddag men de kunde inte garantera något. Som tur var så jobbar både jag och min kille hemifrån så vi kunde vara hemma den dagen. De hade sagt att de skulle ringa en halvtimme innan. Vid tre tiden på em ringer de och säger att de är framme och att vi kunde hämta paketet nere vid porten. När vi kom ner så sa de att de hade missat mitt telefonnummer och därför inte kunnat ringa innan. Ja- att få ett paket levererat via posten är ju inte det smidigaste leveranssättet kan jag konstatera..

Beställer man via Elgiganten så får man välja en tidsintervall när de kommer, lite lämpligare eftersom de flesta människor inte har tid att vara hemma en hel dag för att passa ett paket.

Men men, jag är verkligen jättenöjd med min nya tv- fjärrkontrollen fungerar som en trådlös mus som man pekar med när man ska välja mellan många olika alternativen på smart- tv funktionerna. Bilden och ljudet är superbra, och den är ju bara såå snygg.

 

tv på nätetFöre: min gamla 32 tummare ser lite liten ut jämfört med min nya.. Den funkar bra så jag behåller den i förrådet så länge, får se om jag får användning för den igen..

 

 

 

Mer inredning på nätet

Nästa vecka kommer mitt nya soffbord som jag beställt från Myhomemyway, kommer via DHL som skickade ett sms med förslag på leverans: kommer mellan 10:30 och 13:30, blir spännande att se hur bordet blir:)

inredning på nätetJag fick häromdagen blomleverens av min kära släkting Stina, då jag fyllt år- passade perfekt när jag dessutom är hemma och sjuk. Visst var det en härlig höstbukett:) – tack snälla Stina!

Köpa inredning på nätet

Snygga skåp på nätet,

InredningsbloggarKök natur, webmasterninjan, Inredningsbutiken

Har du erfarenhet av att handla inredning på nätet?