Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Bord på nätet

Sidobord på nätet

Jag har suttit och lagt in lite fler möbler i min samlingsbutik för de snyggaste möblerna på nätet, här är ett urval av sidobord som jag hittat, i modern och rustik stil, snygga va?

sidobord

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag tycker snygga sidobord kan vara svåra att hitta men är samtidigt så väldigt användbara- kan användas som sängbord (vilket är ännu svårare att hitta) eller som soffbord. Det vita kryssformade sängbordet/sidobordet skulle tex passa perfekt i många sovrum med modern eller kanske lantlig stil. Stubben i rustik stil ger lite mysig och jordnära känsla till ett rum som helst bör ha lite fler inslag av den rustika stilen eftersom den annars kan se lite malplacerad ut.

Inred med moderna möbler

Jag är lite rädd för att inreda med för mycket moderna möbler eftersom jag tycker det kan bli en lite kall och tråkig känsla med sådana möbler. Den mest moderna möbeln jag har hemma är nog min tv bänk Bestå Börs från Ikea. Jag har valt att komplettera med ett vitt soffbord i new england stil för att få in lite mer personlig känsla i rummet- vet inte hur det blir att mixa dessa, får se när bordet kommer på måndag! Jag tycker det ofta går bra att mixa olika stilar om de är i samma färgton och inte alltför olika varandra. Gillar du moderna möbler och vill inreda modernt kanske du kan mjuka upp med lite varmare färger och textilier i rummet. Vanligtvis brukar killar välja modern inredning i högre grad än tjejer, som drar mer åt den lantliga stilen.

Inreda med rustik stil

Den rustika inredningsstilen har kommit stort på senare tid och tillför charm och jordnära material i form av trä och järn, ofta med originella lösningar och med återanvändning av möbler. Butiken My home My way tex har snygga och prisvärda möbler inom rustik inredning (där hittade jag mitt soffbord).

Länkar inredning på nätet

Inredningsbloggar, Samlingsbutiken för snygg inredning på nätet

Hoppas du fick tips till var du hittar inredning på nätet!

2 kommentarer

 1. tusen tack för det långa mailet. jag tror nog som du att det är bäst som det är nu, ur rent feng shui-synpunkt men samtidigt är det så roligt att möblera om lite 🙂

  jag lägger gärna till dig på min länklista om det är okej. känns som om vi gillar lite samma saker.

  • Karro

   24 oktober, 2012 at 03:40

   Hej Elin,
   Jag såg din kommentar först nu- jag hade godkänt utan att läsa ordentligt- Ja men vad trevligt- jag lägger till din fina blogg hos mig också:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *