Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Inredningsböcker

Inredningsböcker på rea!

Idag var jag förbi Bokskotten på jakt efter inredningsböcker på rea, och hittade ett helt hav med inredningsböcker fulla av inspiration och dessutom 40 procent rabatt på alla böcker… Ja, var ju bara att börja plöja genom och slutade med att jag kånkade hem på den här högen, kunde bara inte låta bli när jag kollade igenom dessa..:) (Stilguiden köpte jag igår på Akademibokhandeln). Nedan får ni lite tjuvtitt från de bästa böckerna!

inredningsböcker

Inredningsböcker

 

 

 

 

 

 

 

New Decor av Elizabeth Wilhide: En otroligt inspirerande inredningsbok om du är intresserad av färg, mönster, tapeter och spännande lösningar inom inredning och design.

inredningsbokinredning

 

 

 

Uppåt väggarna av Linda Barker: 100 idéer för hemmets vertikala ytor: En bok full med inspiration och inredningstips för tapeter, fondväggar, schablonmålningar och andra inredningstips för att inreda längs väggarna: Perfekt för mig som har haft problem med att hitta snygga tavlor och jag har nu upptäckt många nya lösningar man kan välja att inreda med utan att använda tavlor eller vanliga tapeter.

inredningsböckerinredning

 

 

 

Inredningsböcker med naturlig inredning

Dessa böcker nedan känns lite rätt nu när jag söker efter inredning med inspiration från natur: här finns inredning och influenser från den mexikanska inredningsstilen med starka och varma färger samt mycket trä och bambu i boken Casa Mexicana Style av Annie Kelly. I Naturlig inredning av Anna Örnberg finns massor med inspiration och inredning i form av trädetaljer på olika spännande sätt och annat i inredningsväg som gör att vi får en känsla av natur hemma.

 

inredningsbokinredning

 

 

 

 

Ja, idag har jag fått en överdos av inspiration kan jag lugnt säga. Jag har just haft två dagar på inredningskursen fulla av design, form och färglära och känner mig redo att starta med det inredningsprojekt vi ska börja lite med redan nu: med att inreda två rum åt en annan i kursen. Jag har idag målat upp färgprover utifrån utvald inspirationsbild och ska börja fundera över inredningsstil, färger och rumsfunktion till dessa två rum..fortsättning följer på det. Ha en skön kväll/Karro

Läs mer om inredning med naturliga influenser, Inredning och inspiration på Inredningsbutiken Inreda!

2 kommentarer

  1. Tack för tipset Karoline! Ska nog försöka ta mig in till akademibokhandeln i helgen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *