Inredningsprojekt 2, Sovrum:

Här kommer fortsättningen på inredningsprojekt från förra veckan, denna vecka står sovrummet i fokus:I sovrummet önskas en strikt stil, gärna lite hotellkänsla. Här ska ny sänggavel köpas in och nytt sängbord. Förslag på belysning efterfrågas.

sovrumMitt förslag:

Eftersom golvet är mörkt har jag valt en ljus sänggavel och gardin för att ljusa upp. Jag har dock valt mörka detaljer för att få lite liv i rummet. Den önskade inredningsstilen var att få en hotellkänsla i sovrummet och därför valdes möbler i en strikt och dov stil som ger en harmonisk och avslappnad känsla till rummet. Vill man byta ut de marinblå detaljerna till en mer varm färgskala kan man göra det till exemplevis rött, orange eller gult.

 

Eftersom basinredningen är så diskret så är det enkelt att byta ut färger på överkast och gardiner efter humör. Belysning med svarta tygskärmar ger mysigt ljus till sovrummet.

Inköp: sänggavel Felix, Mio, Gardin ellos Aline, beige, vägglampa belysningsdesign, taklampa mio, matta mio, blå pläd, kuddar salta bönor

Feng shui i sovrummet

Enligt feng shui ska man gärna välja en lugn färgskala till sovrummet. Vill du läsa mer om feng shui kan du göra det här: Feng shui i sovrummet.

Jag hoppas ni fick lite inspiration till sovrummet och lycka till med inredningen!/Karro

Få mer inspiration till sovrummet