Inreda hall!

inreda hallHär kommer lite inspiration till din hall hemma! Hur ser det ut i din hall? Är det rörigt med smutsiga vinterskor som står huller om buller, en massa vinterjackor som hänger i oordning osv? Eftersom alla i familjen passerar hallen flera gånger per dag, ofta i hast när man går hemifrån på morgonen eller när man kommer hem lite trött på kvällen, blir det lätt stökigt där. I så fall är det kanske dags för lite vårstädning hemma till helgen..här kommer lite tips för inredning av hallen:

Tips inreda hall

– När du kommer hem är det skönt att mötas av en snygg hall som känns luftig. För att få hallen att kännas ljus och luftig kan en stor spegel passa bra. Den reflekterar ljus från närliggande rum.

– Satsa på bra förvaring: en rörig hall med för mycket saker i oordning är inte så kul att mötas av när man kommer hem. Växter ger mer atmosfär till hallen

– Bra belysning är viktigt så du hittar saker, som på morgonen när nycklarna är spårlöst försvunna igen..;) Mysbelysning är mysigt på kvällen när du kanske bara går igenom hallen, eller när gäster kommer hem till dig.

– Något att sitta på, speciellt bra om mormor kommer på besök!

Bilder inspiration hall:


Länkar inredning hall

Snygg spegel hall hemma, Färger hemma

Hoppas du fick lite inspiration till din hall!