Vår inspiration Nelly

klänning nellyVåren och vårmodet är här! Jag satt idag och kollade på klänningar, jackor och väskor på Nelly, blir så frestad att göra en megabeställning..:) Kolla in den härliga rosa klänningen från club l!

Jag brukar ibland göra en stor beställning från Nelly, de har så mycket snyggt man inte hittar i affärerna och tar flera timmar att gå igenom allt i deras sortiment.. Jag har mest beställt klänningar därifrån och de brukar sitta bra på. De billigare tajta sidenklänningarna kan ibland vara lite små i storlekarna, men det ser man om man kollar på catwalk-filmen som finns till varje vara. Allt går smidigt och bra med beställningar och returer, så Nelly kan jag absolut rekommendera!

Hittade några av klänningarna jag nyligen beställt, se nedan.

Beställda klänningar Nelly

Nedan Nancy Stripe Dress (har på mig den på framsidan av bloggen), bra i storleken, lite stel i tyget men snygg passform!  Papersun Melody Vila, ganska stor i storleken.

 

 

 

 

 

 

Nedan Flora Oneness: Bra passform! Saida Oneness, jättebra passform!

klänning nellyklänning nelly

 

 

 

 

 

 

Klicka på länken nedan för mer inspiration och mode från Nelly!