Inredningsinspiration från hemnet

Jag satt och kollade på hemnet för att få lite inrednings-inspiration och fastnade för det här hemmet med snygg inredning i Ekhagen- Torpagsvägen.

inredningmatrum

Jag gillar verkligen den stilrena färgsättningen med svart och vitt med snygga kontraster i rosa och trä. Jag bara älskar det mysiga badrummet med jacuzzi och även den fantastiska verandan med utsikt över vattnet, vad mer kan man begära av en lägenhet egentligen..:)

 

 

 

inspiration inredninginspiration sovrum

 

 

 

 

inredning badruminspiration inredninginredning veranda

 

 

 

 

Inspiration inreda svart vitt

Att inreda med basfärger i svart vitt är ett enkelt sätt att inreda eftersom det inte blir så komplicerat att matcha färgerna. Det mesta ser snyggt ut mot en svart vit bas i inredningen. Däremot ska man vara försiktig med att inreda för mycket med både svarta och vita färger hemma eftersom det kan påverka humöret negativt. Läs mer nedan om hur du påverkas av färger i inredningen.

Svart är en dominant färg som i västvärlden förknippas med olycka, död, sjukdom, hat och sorg. Men svart anses också klassisk och trendig. Den förknippas med djup, mystik, negativitet, djup sorg, hat, självständighet, magi, men den förknippas även med styrka, stabilitet och till och med beskydd. Små mängder av den svarta färgen stimulerar introspektionen, men kan i stora mängder framkalla depression. Den svarta färgen bör därför användas mycket sparsamt.

Vitt är tomhet och vila. Men att ha kritvita väggar hemma kan kännas ödsligt. Därför brukar man bryta den kritvita färger med andra nyanser.