Julsortiment på Inreda.org

Nu har en del av julsortimentet kommit in på Inreda.org, här hittar du nu de snyggaste adventsljusstakarna och julstjärnorna. Köp redan nu så har du inredningen till advent färdig i tid! I sortimentet finns flera av de snyggaste och mest prisvärda gardinerna i olika former och färger, bland annat flera snyggt julröda färger. En mysig fuskpäls värmer dig under hela vintern. På Inreda hittar du även julklappstips till den stilmedvetne: kanske en eldlykta eller ett snyggt vinställ i krom? Fler produkter läggs in varje dag, välkommen till Inreda.org.

jul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adventsljusstake eller julstjärna i jul?

Jag funderar själv lite på den snygga stilrena adventsljusstaken i silvergrått ovan..eller en av de helt vita ljusstakarna som finns på Inreda… Problemet är bara att jag har så mycket blommor och en adventsljusstake tar ju lite plats i fönstret…hm..kanske får bli en julstjärna ändå. Ska upp på förrådet idag och se om jag hittar någon gammal julstjärna- jag hinner alltid glömma mellan jularna vad jag har i jullådorna..:)

Varm inredning till jul

På Inreda finns mycket att värma sig med i vinter. Nu när löven fallit och det känns grått, mörkt och kallt ute är det ju extra mysigt att sitta hemma under en varm filt och tända lite ljus. På Inreda har de snyggaste accessoarerna valts ut så du kan värma dig med de snyggaste filtarna, ljuslyktorna och kuddarna!

Julklappstips på Inreda!

Redan nu kan man börja fundera över julklappar till den kräsna personen som har allt. Jag kan erkänna att jag själv är en sådan (;) så jag vet vad jag ska välja ut. Den som letar efter present till mig kan ju kolla in min lista där:)

Fler tips till jul

Värmande ljuslyktor på Inreda, Svart inredning med fuskpäls

Kom i form med Green Coffee

Kul att det snart är jul..:)