Julklappstips!

På Inreda- samlingsbutiken för inredning på nätet, finns nu mycket bra julklappstips till alla, även till den person som har allt. Kanske passar ett lyxigt och snyggt fondueset, en härlig vetevärmare eller kanske de snygga ljuslyktorna i guld till den inredningsintresserade? Se bilder nedan!

Jag vill också passa på och tipsa om att Du kanske vill ge en extra tanke till någon av alla de bättre behövande än en själv detta år, vilket känns extra angeläget efter katastrofen i Filippinerna, där situationen fortfarande är mycket akut. Om du är osäker på vad du ska ge till någon i julklapp så kanske du ändå kan passa på och göra en god gärning i samband med julklappsinköpet? Läs mer om detta nedan!

julklappstipsljusstake guld

 

 

 

 

Fler julklappstips

Varje år är det ofta någon i omgivningen som är helt omöjlig att köpa julklapp till: En person som har allt, som är extremt kräsen och som inte verkar ha några intressen. Vad ska man egentligen ge en sådan person i julklapp?

Om du inte hittade rätt bland julklappstipsen på sidan följer här fler julklappstips:

– Ge bort en trevlig kväll tillsammans med dig själv: ett presentkort på en middag med kanske bio, spa eller något annat trevligt.

– Gör en god gärning samtidigt som du löser julklappsproblemet: Köp en present i någon av välgörenhetsorganisationernas shopar, till exempel Djurens rätts shop, Läkare utan gränsers shop eller via sidan God handling.

Julklapp för djuren

djur

Bild från Djurrättsalliansen. Så här köper du kortet ovan: Djurrättsalliansens julgåvobevis är ett vackert dubbelvikt kort med en beagle i A5-storlek med tillhörande rött kuvert.
I kortet står det:
”Min julklapp till dig i år är en gåva till Djurrättsalliansen. En gåva som hjälper arbetet för djurs rättigheter och räddar liv. En gåva som gör skillnad och skyddar de som själva saknar röst att säga ifrån och medel till att försvara sig.”

Julgåvobevisen kostar 250 kr styck och levereras hem till dig, så att du sedan själv kan ge det till den du önskar.
Beställ genom att betala in på pg 42 54 11 – 6.
Ange ditt namn, postadress och antal. Sista leveransdag 20/12

Notering: Informationen ovan är hämtad från Djurrättsalliansens sida på facebook, som du hittar till via länken under bilden. /Karro