Vardagsrumsinredning

vardagsruminredning

Här kommer lite inspiration till vardagsrumsinredningen hemma! Vardagsrummet/sovrummet till vänster är inte perfekt inredningsmässigt men väldigt snyggt färgmässigt enligt mig med den härliga tegelväggen mot det vita och lite grått till det. Den ovanliga sänggaveln som ser ut att vara gjord av en rumsavdelare ger lite inspiration. För den lilla lägenheten är det här absolut en inredningslösning som funkar, och vill man stänga om sig så finns ett draperi vid sidan. Jag skulle ha föredragit ett ljust beige draperi  i och för sig. (Bild från Booli). Se mer inredningstips nedan!

 

 

 

 

 

Inredning vardagsrum i vitt och beige

Att inreda med vitt och beige hemma är extra trendigt just nu att ha som en bas, och därefter är det lätt att lägga till detaljer i dova mörkare färger på textilier och tavlor. Nedan får du bästa tipsen till att inreda i vitt och beige hemma:

  • Börja med att rensa bort allt som känns överflödigt i rummet. Inreder du i ljusa färger så ser rummet ofta luftigare och mer städat ut men när du plockar bort saker så blir det lättare att se rummets möjligheter.
  • Se inspiration på nätet genom att googla vit inredning, vit beige inredning och om du kanske vill ha inredningen i en speciell inredningsstil kanske?
  • Har du vita väggar så bör du satsa på mjukare färger på textilier gardiner, matta och lampskärmar, eftersom inredningen annars kan kännas kallt och trist. Har du vita lampskärmar kan du ge dem varmare ljus genom att köpa en tonad glödlampa.
  • Har du mycket vitt i rummet kan det bryta av snyggt med en mörk soffa. En mörk soffa blir bäst placerad i en hörna av rummet eftersom om man ställer ut den mitt i rummet  kan den bli lite för dominerande i inredningen.
  • Ljust beige och vitt blir snyggt tillsammans med grått. Se här mitt vardagsrum i beige, grått och vitt.

Få mer inspiration till vardagsrummet:

vit inredninginredninginredning inspiration

 

 

 

 

Lycka till med vardagsrumsinredningen!