Julrea på Inredning!

Idag har jag varit på julrea på stan och kollat inredning och mode. Jag var bland annat förbi Tabbouli house och köpte lite fint julpynt som det var halva priset på! Nedan bild från Tabbouli med den fina spegel Diamant som jag har i hallen själv och snygga vaser i silver längst bak som jag är lite frestad av..

inredningIdag var det lite lugnare på stan än igår… Mango har ovanligt bra rea i år fast igår fick man kämpa kan jag lova-  fick stå i en tiometerskö för att betala, så vi sedan kunde shoppa vidare (man får ju bara ta med sig 10 plagg i provrummet). Men det slutade med en del fynd som en kappa, topar, klänning och två koftor i blått och rött.

Efteråt var jag till Hair fashion och gjorde slingor och klippte mig- och blev väldigt nöjd! Bild kan du se på min hälsoblogg.

 

 

 

Inredning på nätet på rea!

Om du inte vill ge dig ut på stan på rean kan du sitta hemma och shoppa istället. Jag är ju på jakt efter möbler till mitt hemmakontor och har suttit och kollat runt lite efter snygga datorskåp och förvaringsskåp, läs mer på min andra inredningsblogg Cosy style där jag samlat inspiration till ett hemmakontor i röda färger. De möblerna var i och för sig inte på rea, men jag såg på Myhomemyway.se (där jag köpte mitt soffbord) att de hade rea på väldigt snygga saker till superbra pris, jag gillar speciellt deras möbler i industriell stil i metall. Furniturebox.se har 15 procent rea fram till nyår, de har en del snygga saker där faktiskt, men mest i modern stil. Jag har tänkt mig kontorsmöbler eller skåp i kinesisk enkel stil, vit- eller svartmålat, tror det kan passa bra här hemma med mina andra vita trämöbler i klassisk stil (finns på Tabbouli, Asia furniture och Bazaar).

Mer inredning på nätet:

På Inreda.org finns utvald inredning till bra priser och där har jag spanat in flera bokhyllor och skåp, jag gillar speciellt serien Oliver furniture som är en smakfull serie med danska möbler i svart eller vitt.

Jag såg även en väldigt snygg hög smal bokhylla/vitrinskåp på Dennys home ”skinny double” som jag verkligen gillar- är lätt att möblera med när den är så smal och passar in både i mitt matrum eller i vardagsrummet..

Nej nu ska jag fortsätta kolla på Indiana Jones och de fördömdas tempel här hemma och fixa lite te!

drömhemFör mer inredning, kolla in inspiration för vårens inredning 2013!