Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Tips belysning

Fixa belysningen hemma

belysning

Foto: Sauwa

Vilken belysning du väljer till inredningen i ditt hem kan göra en stor skillnad för helhetsintrycket. Många väljer en taklampa, en läslampa och sedan kanske en liten bordslampa för att ge mysljus och känner sig nöjda. Det många inte tänker på är att du kan göra så väldigt mycket mer med belysningen. Genom att exempelvis välja en ny tonad  glödlampa har du gjort en liten förändring på ett mycket enkelt sätt.  På lampbutiken E-lampor hittade jag häromdagen en glödlampa med gulddekor- som ska ge ett lite varmare ljus, det blev jag lite frestad att testa, kanske till någon av mina vita lampor som idag ger ett lite för kallt ljus…

Mysig belysning

Testa gärna en lite annorlunda belysning hemma om du vågar. Varför inte placera lysrör under köksbänken i köket, bakom tv:n i vardagsrummet eller kanske längs trappen i hallen. Bara kreativiteten hindrar dig. Sök gärna inspiration på nätet för att se vad som passar just dig.

Tips-tänk på miljön!

Glöm inte bort att du genom att välja lågenergilampor sparar in på både elkostnad och hjälpa till att skapa en bättre miljö. Lysrör förbrukar upp till 90 procent mindre energi än en vanlig glödlampa men tänk på att de innehåller kvicksilver och måste lämnas in till en återvinningscentral. LED lampor är mycket hållbara. Medan en klassisk glödlampa har en livslängd på 1000 timmar håller en LED-lampa upp till 50 000. Till skillnad mot lågenergilampor uppnår den även full ljusstyrka direkt.
Lycka till med belysningen av ditt hem och våga välj nya lösningar för lamporna nu:) Ha det så bra/Karro

1 kommentar

  1. Blogg om fjäderlampor från Vita!
    blogg.globalxdesign.com/fjaderlampa-dunlampa-eos-vit-storlekar-miljoer
    http://www.globalxdesign.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *