Fixa snyggaste hemmakontoret!

Jag har i helgen fixat iordning mitt nya hemmakontor– som jag har i min matsal som jag bara använder vid större middagar. Jag bara älskar min nya vita dator- samsung från elgiganten och logitech tangentbord/mus. Billigt blev det också- totalt under 6000 kr med dator Acer 8 GB från Siba!

snyggdatorJag var först lite frestad att köpa en snygg allt i ett dator för att undvika sladdar men sådana datorer har lite dåligt minne och alternativet då var att köpa en Mac som är väldigt dyra och är ett helt annat system att vänja sig vid. Så det blev den här och det blev superbra- nu kommer det bli mycket mer jobb gjort kan jag ju säga så bra som ajg trivs i hemmakontoret 😉 Stol från Xxxlutz.

 

 

 

 

hemmakontorkontorsstol

 

 

 

 

Så här fixar du hemmakontoret:

1. Fundera över vad du har för behov- om du har mycket papper osv att hålla reda på kanske du ska ha en hylla nära skrivbordet så du lätt når dit. Tänk på att det kan vara bra att röra dig ibland så allt du behöver under arbetets gång behöver inte vara i direkt anslutning till skrivbordet.

2. Ett bra skrivbord är viktig. Om du inte har plats för ett riktigt skrivbord kanske du kan använda dig av ett matsalsbord exempelvis men det är viktigt att du kan sitta bekvämt och att du slipper flytta undan dina saker varje dag. Det är trevligt om du har en skön atmosfär i arbetsrummet och kanske har utsikt ut vid raster.

3. Om du behöver packa ihop din arbetsplats ibland är det viktigt att du har bra förvaringslösningar som lådor  och annat ihopvikbart som du lätt packar ihop och upp igen.

4. Belysning är viktig- se till att du har lagom ljus för arbetet på ditt kontor och att det är ett trivsamt ljus som varken är för ljust eller för mörkt.

5. Färgkoordinera gärna pärmar och annat så du får ett mer städat intryck på ditt hemmakontor.

Lycka till med inredningen av ditt hemmakontor!