Nytt i inredning 2013!

Jag såg så snygg inredning från Sanna Strandqvist i senaste numret av Sköna hem (som är delägare i butiken Ute och inne) och blev inspirerad till att köpa lika fina ljuslyktor hem till mig. Hon har inrett hemma med en snygg bas i svart och vitt, bambulyktor och trädetaljer: snyggt, harmoniskt och mysigt. Det känns helt rätt just nu med denna inredning, när vi strävar efter mer harmoni i våra hem.

inredning

Fotograf: Anders Ros, från boken ”Ute blir Inne”

Vad som känns inne inom inredning inför 2013 är just att få in en känsla av natur hemma, gärna  i form av rustika möbler och andra jordnära detaljer i form av lyktor, trädetaljer och jordnära färger, med accenter i starkare färger såklart, som tex hallonrött som kommer stort i vår! Läs mer nedan om hur du får den snygga inredningsstilen hemma hos dig!

 

 

Så här inreder du med jordnära basfärger:

– Börja med en enkel basinredning i vitt och svart. Gillar du vitt och har kanske dåligt med ljus i ditt hem bör du inte ha för mycket svart hemma. Se först över hur väggar och golv ser ut. Om du har mörka golv och vita väggar kan det blir fint med vita möbler. Akta dig för att få alltför vitt i inredningen om du har både vita väggar och vita möbler. Då är det viktigt att du bryter av det vita med textilier, tavlor och annan inredning.

– Det kan bli jättesnyggt med ett svart sidobord i en vit hall med svart golv, se tex min hall med ett mörkbrunt sidobord. Spegeln jag har är i och för sig inte så jordnära men personligen gillar jag att blanda in lite bling bling, även i den här typen av inredning:)

– Gillar du färg så kan du lägga till den sist i form av kuddar och gardiner, det är lätt att byta ut efter humör. Färger som blir snygga till basfärger i svart, vitt och beige är vårens hallonröda färg, aprikost, limegrönt eller olika nyanser av lila (min favoritfärg som jag tycker passar till allt!)

Var hittar jag den snygga inredningen:

Inredning för trädgård och interiör: Ute och Inne

Inreda.org har jag bland annat fått in snygga speglar i rustik stil av återvunnet trä, som den här snygga svarta. Andra favoriter är denna inredning i trä, jordnära färger och klassiska former.

spegelpallkuddar

 

 

 

 

lampasoffabokhylla

 

 

 

Vinn inredning från Jotex!

Välkommen in till inredningsbutiken Inreda.org för snygg, utvald inredning till ditt hem!