Inreda vardagsrummet!

vardagsrum

Här kommer inspiration till ditt vardagsrum från Alvhems mäkleri och Interiör- de har verkligen vackra bilder på sin hemsida. Se bara det här snygga vardagsrummet med vitlaserade golv, vita väggar och soffa och mörka detaljer. Det blir en väldigt snygg bas att inreda i svart och vitt. Bordets rustika stenyta och den beige mattan ger lite mer hemtrevlig stämning och passar superbra in i det här rummet! Nedan får du tips till hur du får den här stilen hemma hos dig! Möblerna nedan kommer från Inreda!

 

 

soffasoffbordsideboard

 

 

 

 

 

 

Inreda Vardagsrum Svart vitt

Så här gör du:

1. Rensa bort så mycket du kan hemma för att få en avskalad bas att börja med. När du gjort det kan du lättare se vilka möjligheter som finns i rummet. Vilka träslag har du? Matchar din inredning med varandra? Behöver du byta ut något?

2. Se inspiration från inredning på nätet. Välj inredningsstil eller stilar. Det kan bli jättesnyggt om du blandar stilar, men blanda försiktigt: En modern tv bänk kanske inte blir så snygg med ett orientaliskt soffbord tex. När du blandar stilar kan du tänka på att hålla en röd tråd med färger tex.

3. Börja med basen i rummet och när du är nöjd med den kan du lägga till det roliga: färger på kuddar, plädar, gardiner och detaljer som ljuslyktor och annat. Inred personligt och med inredning som du gillar. En snygg och färgglad tavla kan ge rummet ett stort lyft.

3. Belysningen är viktig! Satsa på flera mindre lampor som ger mysigare känsla än taklampan. Undvik vita lampskärmar som ger lite kallt ljus. Levande ljus ger ännu mer myskänsla hemma, speciellt nu under vintern när det är mörkt och kallt ute.

4. Att inreda med en bas i svart vitt blir snyggt vare sig du inreder med en modern inredningsstil, lantlig, orientalisk, new england eller klassisk stil. Det du vill undvika när du inreder med svart vitt är att det ska kännas för kallt eftersom båda färgerna är kalla och kan framkalla depressiva känslor. Därför är det viktigt att du lägger till accentfärger i jordiga färger som beige och lite färg också. Det viktiga är att du mår bra hemma och alla är olika känsliga för färgernas påverkan. Om du har ett färgglatt och ljust rum hemma kan du inreda ett annat rum i lite mörkare och dovare färger. Nedan mer inredning från Inreda.

fuskpälskuddekudde

 

 

Hoppas du fick lite inspiration till ditt vardagsrum!