Inreda för nyår: Snygga Dukningar!

Julen avklarad och dags att planera och inreda för nyår!

Nyårsaftoninreda nyår snart- har du blåsan och allt klart? Jag tycker inte sådana här högtider behöver vara något speciellt men ibland kan det vara en kul anledning till fest om man är på det humöret! Här får du lite inspiration till nyårsdukningen!

Bilder från Pauladeen.com och Pinterest.

 

inredainredaduka matrum

 

 

 

 

 

Inreda till nyårsfest!

Efter jul brukar jag vara lite trött på det julröda i inredningen och till nyår vill jag gärna ha mycket vitt och glitter omkring mig! Ovan en snygg dukning i silver, vitt och glamour, snyggt i klassisk stil.

Det kan bli snyggt att blanda in någon färg eller coola detaljer i en sådan här dukning: exempelvis lila och kanske ett vit- och glitter sprayat högt ris som står på bordet eller annat passande ställe (finns ofta på blomsteraffärer).

Tänk på att du inte måste matcha allt på bordet. Det kan vara kul att blanda lite och du kanske kan binda ihop allt genom att använda samma färg iallafall.

Ska du duka med ett tema kanske: Massa glitter, naturligt, glamour eller 50 tal tex?

Blommor behöver inte alltid vara placerade i bukett i en vas för att vara dekorativa. Strö blommor över bordet eller placera ut blommorna en och en i mindre vaser.

 

Se även fler Coola dukningar hemma,  inspiration till blå inredning hemma