Inreda Hall Hemma

hall inredningVad ska man tänka på när man ska inreda sin hall hemma? Hallen bör vara både praktisk, snygg och välkomnande. Den här entén till vänster är snygg och välkomnande. Bra med en spegel innanför dörren som dessutom är praktisk och ger mer rymd till en redan så ljus och rymlig hall.

Bild från Livingetc.

 

 

 

hall inredningDen här hallbyrån är otroligt snygg och charmig, jag har sett liknande inredning på Bali, Idéernas hus. Jag skulle nog ha satt dit en större spegel och kanske i ett annat material. Å andra sidan så matchar den pallen snyggt med liknande runda form.

Bild från Livingetc.

 

Tips inreda hall

– När du kommer hem är det skönt att mötas av en snygg hall som känns luftig och snygg. För att få hallen att kännas ljus och rymlig kan en stor spegel passa bra. Den reflekterar ljus från närliggande rum.

– Satsa på bra förvaring: en rörig hall med för mycket saker i oordning är inte så kul att mötas av när man kommer hem. Växter ger mer atmosfär till hallen

– Bra belysning är viktigt så du hittar saker, som på morgonen när nycklarna är spårlöst försvunna igen..;) Mysbelysning är mysigt på kvällen när du kanske bara går igenom hallen, eller när gäster kommer hem till dig.

– Något att sitta på, speciellt bra om mormor kommer på besök!

Möbler och inredning hall:

Jag tror att vi kommer att se mer av inredning från Bali och övriga delar av asien, matchat med mer stilren inredning. Har du plats för ett skåp i hallen kan du se sådan inredning här.

Alltför matchande inredning har vi sedan en tid tillbaka gått ifrån och vi gillar nu till inredningen 2012 att matcha utifrån vår personliga stil. Det kan vara lite svårt men väldigt roligt att få precis som man vill ha det och att det inte finns så många mallar för vad som är snyggt.

hall inredninghall spegel

 

 

 

 

 

 

 

Ovan två liknande hallar med en blandning av lyxig, rustik och mysig inredning. Bild ovan vänster från 25 beautiful homes. Bild ovan höger från min egen hall, se länk nedan.

Länkar hall:

Min hall, Veranda

Hoppas du fick inspiration till din hall!