Inreda Sovrum

Är du på gång och ska inreda ditt sovrum och söker rätt sovrumsinredning kommer här lite inspiration! Nu är det som allra kallast i landet och då passar det ju bra att göra det mysigare hemma och spana mot vårens inredningstrender!

inreda sovrum Jag har satt ihop lite inredning från Inreda.org med varor från Solhem Inredning (garderob), Ellos (mörkläggningsgardin, kuddar, lampa och säng). Jag fastnade speciellt för gardinen med mörkläggningseffekt. Även om ljusa vårmorgnar känns ganska avlägset just nu så är det en väldigt bra sak att förbereda sig med om man vill kunna sova lite längre och inte har en rullgardin. Nedan lite tips till hur du bäst inreder ditt sovrum!

 

 

 

Inreda Sovrummet:

-Börja gärna med en ordentlig vårstädning av ditt sovrum. Rensa garderoben från kläder du inte använt på länge, då kommer du säkerligen hitta plagg du letat efter dessutom! Efter en resning av onödiga prylar som endast skapar tråkig energi i rummet kan du se rummets möjligheter.

– Inred gärna med en diskret bas så du lätt kan byta ut gardiner, kuddar och liknande.

– Vilken färg vill du ha i rummet och vilka färger passar till dina basfärger och möbler? Se inspirationsbilder på internet! Om du har mörka golv så kanse vita möbler kan vara bra för att ljusa upp.Om du vill ha mörka möbler så ska du kanske försöka använda lite ljusare textilier så det inte blir för mörkt.

– Belysning är viktig för myskänslan i sovrummet. På kvällen vill du gärna ha lite dovare belysning så du kommer i rätt stämning. Gillar du att läsa kanske du ska satsa på en bra läslampa? Välj bort lampor med vitt, kallt sken och inred istället med mörkare lampskärmar i sovrummet, gärna i sammet som skapar lyxkänsla.

Inspirationsbilder Sovrum:

Bilder från Pinterest.com

Möbler för att inreda sovrummet

inreda.org hittar du inredningen till ditt sovrum!

Inreda sovrum i hotellstil på Sovruminspiration.

Här hittar du mer inspiration för att inreda sovrummet!