Inredning Hotell

inredning loungeNu är det snart semester så jag kollar lite inspirationsbilder med inredning från härliga hotell.. Kolla in det här snygga hoteller Old city boutique hotell i Riga, riktigt cool inredning! Här kan jag absolut tänka mig bo om jag kommer dit någon gång.

 

 

 

 

Inredning hotell och barer

inredning stenDen här baren heter Cave bar och ligger i Dubrovnik, Kroatien. Jag var där för några veckor sedan och gick längs strandpromenade när vi hamnade på den här restaurangen/baren som ligger insprängt i berget precis vid vattnet, härlig inredning och cool känsla att sitta i den svala grottan en varm solig dag och höra vågorna slå mot klipporna utanför..

 

inredningHär är inredning från Nordic Light hotell i stockholm, riktigt härliga färger i rött( och fuchsia va?) Mysigt..Det är lite för strikt för hemmet men på resan vill jag ha det mysigt, lyxigt och fräscht.  Hotellet har hämtat inspiration från det grundläggande nordiska elementet – ljus. Resultatet är enkelt, rent och transparent i färg och form och en ljussättning i ständig förändring. Nordic Light Hotel är medlem i  Design Hotels.

inredning badrum2009 öppnade Kosta Boda Art Hotel i det småländska glasriket. Hotellets  inredning består till största del av sten och glas. Bakom projektet hittar vi olika glaskonstnärer. Som gäst erbjuds du en simtur i hotellets pool med en glasutställning under vatten, att dricka specialkomponerade drinkar i den koboltblå glasbaren, och prova på glasblåsning i hyttan. Coolt!

inredning barHotell Temperance Malmö. Här har jag bott några gånger. Tyvvär så har de renoverat hotellet i alldeles för modern och opersonlig stil för mig nu. Entrén som förut gick i mörkt trä och med röda sammetsmattor verkar de ha tagit bort och valt mycket vitt istället. Ett spännande inslag är däremot den här baren som de verkar ha byggt av innergården där man förut parkerade bilden.

inredning altanJag avslutar inlägget med den här härliga bilden som är från något hotell i Playa del ingles, Cran Canaria, vet tyvv inte vilket. Men vilka otroliga balkonger med blommor! Sånt här ser man inte i sverige direkt..

 

 

 

Länkar inredning:

sommarhus västindien, måla rosa hemma

Hoppas du fick inspiration av hotellens inredning!