Inredning Rea

inredning blommorIdag var jag en sväng på stan och kollade runt på lite inredning i vasastan! Jag var bland annat förbi Norrmalms möbler och Par Courrier. På Indiska, Åhlens och Skötselfria Wexter är det full fart med rea! På den sistnämnda är det tex halva priset på deras snygga fejk-orkidéer och krukor. På utekrukor och mycket annat är det 30 procent rea. Obs: de snygga ljusstakarna från Ikea+ orkidée från Skötselfria Wexter. Nedan lite snygg inredning från Norrmalms möbler:

 

 

 

 

 

 

lampa möblerlampa spegelsoffa inredning

 

 

 

 

 

 

 

Metall i inredningen

Norrmalms möbler har med sina speglar och lamporna ovan hakat på trenden med blanka metaller i inredningen. Härligt med en lite lyxig känsla med blänkande speglar och detaljer.

Rosa inredning

Hm, en rosa soffa..härligt men hur matchar man det då? Här får du lite tips:
Rosa färgen blir snygg när den blandas med en annan starkare färg. Färgen fungerar däremot inte så bra utan andra färger. Färgen passar extra bra i ett rum med kallt ljus och passar väldigt bra med gräddvitt, beige, brunt eller skogsgrönt/äppelgrönt. En nyans av rosa är aprikos som vi inte sett så mycket av de senaste åren, men som sakta är på väg tillbaka in i inredningen. Aprikos kan vara en jättefin färg, om den inte drar för mycket åt det rosa eller gula hållet. Aprikos passar mycket bra tillsammans med guld.

Rosa färgens påverkan

Rosa är en lugnande färg och skapar trygghet. Färgen står för glädje och optimism och är en bra färg för barn och i rehabiliterande sammanhang. Den milda rosa färgen är bra för rum som man vill ha lugn i. Färgen förknippas med känslighet, lugn, harmoni, sammanhållning avslappning och ett gott humör. Rosa anses bota en del sjukdomar, men rekommenderas däremot inte till personer med temperament. Rosa kan användas i mängder i sovrummet för att skapa en romantisk känsla, men tänk på att blanda färgen med en annan färg. Ska du måla rosa hemma, klicka för tips.

inredning lantliginredninginredning sommar

Lantlig inredning Par Courrier

Ovan lite snygg inredning från Par Courrier. De har massor med snygg inredning i lite lantlig och klassisk stil. Känns extra fräscht så här på sommaren och kolla in den underbara hängmattan!

Länkar till mer inredning:

Inredningsbutiker på nätet, Inredningsbutiker stockholm

Hoppas du fick lite inspiration av inredningen!