Inredning till vardagsrummet i industriell stil

Här kommer lite mer inspiration till inredning av vardagsrummet i industriell inredningsstil. En renodlad industriell inredning kanske kan kännas lite stel och tråkig men hitta gärna inspiration av den udda inredningstilen och välj det som du gillar.

inredning vardagsrumMixa sedan in den inredningen i naturlig inredning, dansk inredning, klassisk inredning eller kanske lantlig inredning för snyggaste effekten! På Homelife hittade jag detta vardagsrum i mysiga färger i en industriell inredningsstil. Photograf: Craig Wall Styling: Lara Hutton.På Inreda hittar du rustik inredning som mixas snyggt med industriella detaljer.

Vinn industriell inredning

På bloggen kan du även vinna industriell inredning just nu med stor vinstchans då inte många tävlat ännu!

inredning kontorinredning industriellt

 

 

 

 

Inredning vardagsrum industriell stil

Den industriella inredningsstilen matchas ofta in snyggt i danska hem, så ett tips är att spana in dansk inredning för att se hur du kan använda dig av den industriella inredningsstilen utan att det blir för ”fult” och sterilt. Dansk inredning har ofta inspiration från natur, rustika möbler och dova färger. Tyvvär känns denna inredning ibland lite för tråkig så jag skulle personligen vilja lägga till lite hallonrött, rosa eller ljust lila till denna inredning.

Inredningstips vardagsum

1. Börja med att rensa bland din inredning i vardagsrummet så du bara har kvar de möbler och inredningsacessoarer som du gillar mest. Då ser också bättre rummets möjligheter och vilka träslag och färger som passar in i inredningen.

2. Välj gärna en inspirationsbild att utgå ifrån vad gäller färger, stil och/eller material. Tänk efter vilken känsla du är ute efter i din inredning och hur du kan föra över den känslan till ditt rum. Titta på inspirationsbilder och välj gärna ut en bild att utgå i från när du ska inreda.

3. Välj gärna ett träslag i inredningen eftersom det annars kan bli ett lite splittrat intryck om du blandar för mycket mellan till exempel furu och mahogny. Att blanda ljus ek med ljus furu går bättre. Bestäm vilken bas inredning du ska ha i rummet och fundera över vilket träslag och färger som passar ihop med denna inredning.

4. Välj färger som du gillar i inredningen och försök att hålla dig borta från alltför mycket mörka färger i samma rum eftersom det kan bli lite för dystert i inredningen. Försök gärna skapa olika små ”oaser” hemma för olika tillfällen: I matrummet kan du till exempel välja lite festligare färger medan du i sovrumsinredningen troligen mår bättre av lite lugnare färger.

Här hittar du mer inspiration vardagsrum!

Läs mer från inredningsbloggar, Sovrumsinspiration Inredningsbloggen cosy style!

Läs mer om naturlig inredning till vardagsrummet!