Vackert hem i Nacka finns nu på Hemnet!

Jag såg just bilderna från en smakfullt renoverad lägenhet på Finnbergsvägen i Nacka som finns på Hemnet och är alltså till salu! Jag råkar även vara god vän med det supertrevliga paret som bor där 🙂 Spana in lägenheten på Finnbergsvägen här.

inredning kökKöket i lägenheten på Finnbergsvägen är smakfullt och omsorgsfullt renoverad (från Noblessa) i en trendig men ändå stilren inredningsstil som känns helt rätt just nu med svart vitt, raka linjer och inslag av massivt trä. Hela lägenheten har ett vackert trägolv i ek som binder ihop inredningen på ett fint sätt.  Lägenheten ligger även fint till omgiven av vacker natur. Tråkigt att de ska flytta från denna vackra lägenhet men de har slagit till och köpt sitt drömhus som de ska flytta in i istället, därför finns nu denna fina lägenhet till salu!

Tips vid bostadsköp

Här kommer lite tips till ditt bostadsköp:

– Fundera innan du börjar söka lägenhet över dina behov. Vilka är dina viktigaste krav på boende och vilka krav kan du eventuellt bortse från?

– Vilka möjligheter har bostaden du tittar på? Behöver du göra om eller är lägenheten klar att flytta in i?

-Tänk på att kök och badrum kan bli dyra att renovera så om dessa rum redan är renoverade så blir ju självklart bostadspriset lite högre.

– Prenumerera via Hemnet eller Bovision på ”nya” hus som läggs ut på nätet. Då kan du ha tur att vara först, innan annonsen kommer ut i tidningen. De mest attraktiva bostäderna kan ofta säljas innan den kommer ut på marknaden.

– Gå på magkänslan. Vilket är ditt första intryck när du kommer in? Hur känns omgivningarna? Om det är något med huset som stör dig, exempelvis mycket insyn eller liknande ska du beakta det.

– Häng inte upp dig på låneräntor för mycket. Se dock till att du är förberedd på en eventuell ränteuppgång. Jämför räntor hos olika banker och tänk på att du kan pruta.

Bra länkar bostadsköp:

Checklista husköp

Ekonomi och lån husköp

Besiktning husköp

Kontraktsskrivning husköp

Bra lista på länkar till allt som har att göra med din bostad

Här får du inspiration till inredning med tapeter.