Ny samling för inredningsbloggar

Nu har jag satt ihop en samlingsplats för svenska inredningsbloggar: Här kan man få inspiration och tips till inredning i olika stilar: Orientaliskt, Klassiskt, New England, Lantligt eller andra spännande inredningsstilar. En speciell idé med min samlingsblogg är att blogginläggen delas in i de olika stilarna för att man lättare ska hitta det man söker efter i inredningsväg. Så titta in på Inredningsbloggar.org!

inredningsbloggar

En bättre samling av inredningsbloggar

Det finns några samlingssidor redan för inredningsbloggar men jag har irriterat mig på att de fungerar dåligt och är krångliga att använda. Jag hoppas att min sida ska fungera bra och vara enkel att använda. Det finns mer än någonsin inom inredning idag och valen är oändliga. Var ska man börja när man söker inredning? En bra inredningsblogg kan guida dig fram till just din inredningsstil och denna inredningsblogg hittar du lätt i min samling eftersom bloggarna delas in i de olika inredningsstilarna.

Öka trafik till inredningsbloggar

Eftersom alla inlägg pingas på 50 av de bästa länkkatalogerna så ökas trafiken effektivt till din inredningsblogg. Man kan välja mellan att skriva ett kort inlägg om man har ont om tid eller skriva ett längre inlägg som ger ännu mer trafik.

Starta egen inredningsblogg?

Kanske vill du också ha en egen inredningsblogg? Varför inte? Med en inredningsblogg kan du samla allt i inredningsvägg på ett ställe och välja ut alla dina mest inspirerande bilder att kolla på när du behöver inspiration. En egen gratis inredningsblogg sätter du upp på några minuter på WordPress hemsida. För att få upp trafiken till din blogg behöver du  lite länkar till relaterade hemsidor.

Välkomna till Inredningsbloggar.org!