Inredning och misstag…

I veckan har jag råkat göra några typiska inredningsmissar: Bland annat så hade jag

inredning spanat in en snygg fuskpälspläd till mitt sovrum på Inreda.org (nu slut tyvvär) men eftersom jag gick runt och velade över vad jag skulle lägga till mer i beställningen så hann de tyvvär sälja slut. Det slutade med att jag istället köpte ett snyggt överkast i sammet från Himla (liknande överkast finns på Inreda men i siden, passande till våren) Det jag lärde mig av detta är att jag får sluta vela, fin inredning tar snabbt slut!

Inredningsmiss nummer två:

Jag har också hunnit med att krascha en tavla här hemma: jag har ju inte fått upp så mycket på väggarna här och tänkte att jag skulle rama in en tavelduk som jag köpt i Dominikanska republiken när jag var där. Jag gick förbi den stora ram- och tavelbutiken som finns på Sveavägen i stockholm och köpte en enkel tavelram med glasskiva för 550 kr. När jag kom hem tänkte jag inte på att jag skulle vara så försiktig om den, eftersom jag är van vid IKEA:s plexiglas-ramar och råkade ha sönder den.. Jag var inte glad…. när jag äntligen skulle få upp en tavla på mina vita kala väggar och jag dessutom köpt en ganska dyr tavelram.. Men- en liten tröst i det hela var, att jag kom på att jag hade en gammal IKEA-ram där själva ramen var trasig i liknande storlek- och jo- den passade in någorlunda, så den kom upp ialla fall, inte riktigt perfekt men men nu sitter det där något i alla fall!

Ja, gott folk, jag hoppas att ni inte gör om dessa inredningsmissar. Har du själv gjort  någon inredningsmiss du vill dela med dig av? Skriv gärna en kommentar så blir jag glad:) Ha det gott!/Karro

Mer inredning:

Bästa inredningsbloggarna, Sovrumsinspiration, Walk in closet,

Hoppas du fick lite tips utifrån mina inredningsmissar:)