Snygg inredning hemma hos Jenny!

Inredningsreportage, hemma hos Jenny och Jouan: Häromdagen var jag hemma hos goda vännen Jenny som hade fixat supermysigt med god mat hemma hos sig: Kyckling med fetaost, nötter, bacon, bladspenat och kokta rödbetor- fantastiskt gott (recept från Leila)

inredning kök

Jag blir alltid så inspirerad när jag kommer hem till Jenny då hon är så duktig på att inreda med fina saker, använder mysiga färger och har allmänt väldigt bra smak vad gäller inredning, så nu frågade jag henne om jag fick fota lite och visa upp här på inredningsbloggen, så varsågoda att inspireras!

Jag är speciellt imponerad av deras ovanliga och modiga val av tapeter och deras snygga kök som de gjort själva- helt otroligt tycker jag, man skulle kunna tro att de är snickare..:)

 

 

 

 

inredning matsalinredningsovrum

 

 

 

 

Inredning tapeter

Spana in de snygga väggarna nedan och ovan till vänster: I vardagsrummet har de fixat en snygg fondtapet i brunt, skimmer och fåglar i olika färger- snyggt och mysigt.

I köket nedan till vänster har de satt upp en snygg fondtapet med en stor bild av eiffeltornet, det ger en stark känsla av frankrike och väldigt snyggt tycker jag. Kökslampan passar perfekt till! I hallen, i mitten nedan sitter en snygg tapet med mönster av ramar, passande till hallen och en cool inredningsdetalj. Så köket till sist: Bänkskivan i trä i ett väldigt snyggt utförande passar jättefint till köksbordet och bryter av snyggt mot en bas i svart och vitt i köket. En ovanlig inredningslösning är att bänkskivan går ner en bit på sidan.

inreda kökinreda tapetinreda kök

 

 

 

 

Tack Jenny och Jouan för inspiration från den fina inredningen:)

Mer inredning:

Inspiration inreda sovrum, Inredningsbloggar- bloggar om inredning