Inspiration Altan, Veranda

Den här soliga vårdagen vill vi gärna sitta ute på en uteservering eller på verandan de som har turen att ha en sådan hemma..:) Här kommer lite mer tips och  inspiration till er veranda!

Växter på verandan

Växter kan skapa känsla av att väva ihop utsidan med insidan av hemmet. Låt växterna få ta plats och välj gärna både större och mindre storlekar. De större blir mer som möbler och rumsavdelare, medan  man kan sätta de mindre i grupper i olika färgkombinationer.

Värme på verandan

Kalla juni nätter kan det vara skönt med lite extra värme, kan en infravärmare passa? eller en öppen spis? Om du inte kan sitta in en riktig så finns det fejk spisar som ger värme. Sedan vill vi ju gärna ha massor med ljus, kandelabrar och lyktor förstås..

Mys på verandan!

Välja gärna diskreta möbler som passar bra in med väggar och golv. Det roliga blir sen att inreda med färger på dynor, kuddar, ev gardiner och andra inredningsdetaljer.
Dessa är enklare att byta ut när smaken eller säsongen ändras.

Förvaring på verandan

Förvaring är ofta en bristvara hemma, satsa gärna på bänkar med förvaring inuti, det finns alltid grejer du kan stoppa i där:) Du kan också satsa på sittpuffar som har dold förvaring under. Osynlig förvaring gör rummet luftigare och du slipper risken för att det blir stökigt lika snabbt.

Mer om veranda och inredning:

Fixa mysig veranda, lantlig inredning

Hoppas du fick lite inspiration till din veranda!