Sovrum: Hemma hos mig

Sovrum inspiration

Mitt sovrum– Idag kom mina nya lakan, täcke och kuddar från Zara home – ända till dörren och snyggt förpackade. Täcket och kuddar var väldigt mjuka, fint tyg och känns sköna. Är såå himla nöjd med allting, älskar paisley mönstret på påslakanen:) Har redan tvättat och bäddat, vad tycker ni? Det bästa var dessutom att det var så billigt!

Se mer inspiration sovrum, lantlig inredning, Varning säng Mio

Beställ till ditt sovrum:

Beställer du påslakan direkt från Zara så är det ett ”Duvet cover” du ska ha, örngotten finns i andra storlekar, jag tog 50×75, de har ju bra kuddar så du kan köpa en eller två nya kuddar, mysigt med många kuddar! Obs kolla att påslakanet kan tvättas i 60 grader, mitt hade tyv bara 40 grader. Överkastet heter Leon, köpte ett för enkelsäng som jag bara har som en snygg filt vid fotänden. Funderar redan på att köpa ett till påslakanset:), tittar lite på de här..:

sovrum sängsovrumsovrum

 

 

 

 

En del av sortimentet från Zara home finns även på Ellos. Klicka på länken nedan för att se mer: