Inspiration Vår och natur

inspiration vårSå härligt med vår, sol och natur, det ger alltid inspiration. Tack Monika för en skön promenad vid vattnet idag! Efteråt besökte jag Tabbouli house och kollade in deras vårnyheter, där de var i full färd med att dekorera med många nya inredningsdetaljer från SIA och lite mer orientalisk inredning. Det här bordet gillar jag verkligen: Orientaliska detaljer med lite lyxig känsla och det silvriga matchas snyggt med röd-lila blommor! Jag blev enormt frestad av alla fina saker men jag kollar av lite hemma först vad som passar, jag köpte bara en ny ljusstake idag, jättefin stor som man kan på golvet, se nedan bredvid ljuslyktan!

Inspiration blommor från Tabbouli!

Överst till vänster deras populära spegel diamant som jag själv har i min hall, nu hade de fått in ett matchande lågt hallbord/sidobord som syns på bilden. Till höger inredning från SIA i samma stil och med ett mindre sidobord i diamant serien. Allt matchas så snyggt och fräscht tillsammans, perfekt inför våren!

Länkar till mer vår inspiration:

Inred indisk veranda, Mer inredning vår från Tabbouli house

Visst får man inspiration från växter och den vackra inredningen från Tabbouli house!