Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Inspiration Sovrum

Inspiration Sovrum: Inredning från Tabbouli house!

sovrum inspirationHär kommer lite inspiration till ditt sovrum från Tabbouli house! Köpte idag nya sängbord därifrån och är så himla nöjd med dem:) Jag hittade sängborden/skåpen i Tabboulis stora rea-rum (de har upp till 50 procent ombyggnads-rabatt på massor med varor: lampskärmar, små skåp, porslin osv) så jag fick väldigt bra pris- 1495 kr för båda två sängborden! Jag var inte helt säker på att det skulle bli så här bra om jag ska vara ärlig- just sängbord och vilken stil man ska ha där är så svårt tycker jag och jag har letat väldigt länge, tänkte mig en annan stil först. Jag var lite rädd att de skulle vara för cremevita i färgen men blev faktiskt perfekt till golvet och samma nyans på listen:) De är dessutom ordentligt gjorda och känns lite mer personliga än många andra sängbord. Jag planerar sen även att fixa till sängen med sängkappa och klä om sänggaveln, blir nästa projekt! På bilden: lampfot, skärm Tabbouli, hög ljusstake Tabbouli(SIA).

inspiration sovruminspiration sovrum

Inspiration Tabbouli stil:

Stilen på inredningen från Tabbouli house är mysig och lyxig. Med nya inredningen från SIA går de emot lite mer av den stilrena och lyxiga stilen, vilket känns helt rätt den här våren när vi vill ha glänsande material men ändå behålla en personlig och mysig stil. De försäkrade mig dock idag att de kommer att få in mycket ny inredning i sin snygga orientaliska stil, blir spännande att se när det blir klart i det rummet:)

Jag fick idag även veta att man kan specialbeställa från Tabbouli house, ifall det är något speciellt i inredningsväg man söker, jättekul, så jag ska sätta mig här hemma och titta igenom det sortimentet sen! Jag letar speciellt efter speglar och annat att sätta på mina vita väggar och bänkar/fåtöljer.

Nedan inspiration inredning Tabbouli house:

Jag gillar färgerna Tabbouli har hemma nu: mycket lila, aubergine på blommor och kuddar bland alla blänkande ljusstakar, speglar och möbler. Inredningen från SIA passar så bra ihop med spegeln diamant och andra möbler i den serien. Älskar de höga ljusstakarna nedan och den söta lilla guld buddhan!

Mer inspiration Sovrum och Tabbouli:

Inspiration Vår och blommor Tabbouli house, Inspiration sovrum, Inspiration bilder sovrum

Nu ska jag sätta mig och söka boende till Visby till i sommar, någon som har något bra tips på prisvärt boende så tar jag tacksamt emot det!:)

Ha det så bra och hoppas du fick lite inspiration till ditt sovrum!

2 kommentarer

  1. Hej!

    Jag tyckte att du nämnde att Tabbouli har en webbshop? Kan inte hitta det hur mycket jag än söker och vore tacksam för hjälp!

    Vänligen Linneth

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *