Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Inspiration inredning

Inspiration inredning:Tapeter

Efter ännu en inspirerande dag på inredningskursen sitter jag och samla inspiration till inredning på nätet, spana in de här snygga tapeterna som känns trendiga 2013! Våren 2013 känns intressanta mönster, gärna geometriska, spännande och ger inspiration till inredningen i övrigt.

inspiration inredning

Här en svart vit tapet i ett medaljong-liknande utförande, som matchar matsalsbordet och de vita gardinerna väldigt snyggt.

De här tapeterna är ganska livliga och därför blir det jättefint med en enkel inredning i övrigt. Detta rum kan jag tänka mig i en sekelskiftesvill eller ett vackert sommarhus med den romantiska känslan i inredningen.

 

 

 

 

Mer inspiration inredning

inspiration inredning

Den här tapeten passar bäst med en i övrig diskret inredning då den det ”händer” ganska mycket i tapeten. En stor svart diskret spegelram och en enkel hallbänk är rätt val i denna hall. De ljusrosa kuddarna ger ett lite mjukare intryck i inredningen.

 

 

 

 

inspiration inredning

Svart vitt, moderna linjer ( och fuskpäls hoppas jag) i en snygg inredning. Det svarta enkla bordet bredvid sängen matchar tapeterna perfekt. Denna dominanta sänggavel tycker jag dock blir en aning för mycket till denna starka tapet i den här inredningen. Jag skulle hellre valt en enklare inredning för att låta tapeten framträda lite mer.

Läs mer om inspiration inredning!

2 kommentarer

  1. Hej…
    Hittade hit av en slump när jag googlade på tapeter. Fastnade för den svart/vita (Bold wallpaper makes…) men jag undrar var jag kan hitta den?

    Tack för en mkt trevlig blogg. Jag får massor av inspiration, vilket behövs nu när det e dax att renovera här hemma 🙂
    /Anki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *