Inspiration Inredning

Inredningsblogg med inspiration till inredningen!

Inspiration sovrum vår

Vår inspiration till sovrummet

Här kommer massor med inspiration till sovrummet: bilder och inredningstips!

sovrumsinspiration

Hur man vill inreda sitt sovrum är väldigt personligt. Nu på våren är det härlig att se inspirationsbilder på våriga sovrum i ljusa pasteller som bilden till vänster. Ska du göra om hemma bör du dock tänka på att rummet ska fungera under hela året och man bör därför inreda basen i rummet så diskret och lätt föränderligt som möjligt. Nedan fler inredningstips till sovrummet!

 

Tips och inspiration till sovrummet:

– Hitta sovrumsinspiration från nätet för att se vad du gillar i inredningsväg och för att få nya idéer från inredning. Fundera över vilken känsla du vill ha i ditt sovrum. Vilken inredningsstil får du inspiration från och passar i ditt sovrum? Behöver du byta ut några möbler eller räcker det med att tex byta gardiner?

– Låt sängen vara i fokus i sovrummet och lägg gärna lite extra fokus på att få den inbjudande med en hög sänggavel, lyxiga bäddtextilier, och vackra sängbord. Det är lätt att få inspiration från sovrum med hotellkänsla. På hotell inreder man ofta sovrummen stilrent med fokus på mjuka textilier, lyxig känsla och harmonisk inredning.

– Även om du gillar ljusa rum kan det vara bra att välja lite mörkare och dovare färger i sovrummet så du lätt finner ro på kvällen, även ljusa sommarkvällar. Har du ett rum med morgonsol kan det vara en bra idé att inreda med mörkläggande gardiner. Undvik att inreda med för mycket röda och pigga färger i sovrummet då det kan göra att du har svårare att slappna av på kvällen. För mycket kalla färger som blått i sovrummet kan ha en negativ inverkan på kärlekslivet. Läs mer på inredningsbloggen cosy style om färgers påverkan på känslorna.

– Ta gärna in lite lyxiga detaljer i sovrumsinredningen för att få en mysig stämning i rummet.

– En stor matta ger en mysig känsla i sovrummet men tänk på att vara försiktig med för mycket textilier om du är allergisk.

Läs här för mer sovrumsinspiration.

Bilder inspiration sovrum:

inredningsbloggen Cosy style hittar du mer inspiration till sovrummet!

1 kommentar

  1. Roligt med inspirationsbilder! 🙂

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *