Inspiration badrum

inspiration badrumHär kommer lite inspiration till badrummet! Det här till vänster är lite coolt- jag gillar svart vitt, men detta skapar kanske en aning orolig känsla..eller vad tycker du? Mönster kan bli snyggt på kakel fast då ska det vara i små utrymmen och områden och sparsmakad övrig inredning enligt mig. Nedan lite lyxiga och stilrena badrum från Booli!

Nedan även lite tips på hur du får ditt dröm-badrum i lyxig stil!

Inspiration till ditt dröm- badrum:

Vad vill du använda ditt badrum till? Vilka färger vill du mötas av på morgonen? Gillar du att kunna sätta på mysbelysning innan du vaknat till ordentligt? Har du plats för en mysig fåtölj där du kan sätta dig efter ett avkopplande bad?

Tema Badrum

Vill du ha en stram, romantisk, mysig, färgglad eller modern stil i badrummet? Vill du ha kakel på både väggar och golv eller kanske de nya våtrumsskivorna. Nuförtiden sätter vissa in trä i vissa delar av ett större badrum. Trä är ett omtyckt material med mycket känsla och värme i och med rätt placering och behandling kan det fungera  med trä i badrummet.

Belysning Badrum med lyx

En viktig detalj i badrummet! Se till att du har minst två ljuskällor, så du kan få ett mysigt sken och ett bra sken till badrumsspegeln. En kristallkrona passar väldigt bra i ett grått/vitt/svart badrum och skapar fantastiskt ljusspel på väggarna!

Ångdush till badrummet?

Ångduschen har kommit stort på senare tid. De är fantastiskt sköna och kan faktiskt vara prisvärda. Ångfunktionen med en härlig bastukänsla är bara en av alla finesser som en ångdusch innehåller. Ofta finns det också flera massagefunktioner med vattenmassage för rygg och nacke, inbyggd radio, ljusterapi och möjlighet att svara i telefon om man har behov av detta:)

Färger till ditt badrum

Vilka färger gillar du i badrum? Tänk på att färgsättningen ska fungera även om tio år så välj kakel som är klassiska och lagom moderna. Här kan du läsa om hur färgerna påverkar dig.

Länkar och inspiration badrum:

Tips och bilder (svart-vita)  badrum, Renovering badrum

Hoppas du fick lite inspiration till ditt badrum!